Agenda

kerstafdeling

Opening kerstafdeling GroenRijk Tilburg 2018

Wanneer: 13 oktober 2018 tot 14 oktober 2018 Waar: Groenrijk Tilburg Entree: Gratis

Opening kerstafdeling GroenRijk Tilburg 2018

Kun je niet wachten tot de kerstbomen weer staan, de eerste sneeuw weer valt en je voor de open haard kunt zitten met een kop warme chocomel? Dan hebben we goed nieuws! Om vast in de stemming te komen voor de feestdagen, kun je vanaf 13 oktober bij GroenRijk Tilburg terecht voor de kerstafdeling. 

Het weekend van 13 en 14 oktober is het weer zo ver: de opening van de prachtige kerstafdeling van GroenRijk Tilburg. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen op. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten.

Kerstafdeling GroenRijk

Tijdens de kerstshow in het ‘Christmas Experience Centre’ kun je terecht om de nieuwste trends te spotten. Natuurlijk is er ook weer een prachtige Lemax/Efteling presentatie, leuk voor jong en oud.

Vergeet ook niet jouw wens voor een ander achter te laten in de wensmand! Niets zegt meer ‘kerst’ en ‘liefde’, dan een wens die je in vervulling kunt laten gaan voor een dierbare. Je kent vast iemand die je wilt verrassen! GroenRijk Tilburg daagt dan ook iedereen uit om iemand uit jouw omgeving te nomineren. Dat kan heel simpel, door een formulier in te vullen en in de mand van Sky ballonvaarten te stoppen. Ze geven 2 keer één ballonvaart weg en laten nog een andere wens in vervulling gaan. In november en december worden de prijswinnaars bekend gemaakt!

Locatie

Reageer op dit bericht