Agenda

vernieuwde dierenafdeling

Opening van de vernieuwde dierenafdeling bij Groenrijk Tilburg

Wanneer: 24 februari 2018 van 09:00 tot 17:00 Waar: Groenrijk Tilburg

Opening van de vernieuwde dierenafdeling bij Groenrijk Tilburg

Groenrijk, één van de weinige plekken waar in Tilburg ongestoord met je hond kunt winkelen. Waar je trouwe viervoeter in andere winkels wordt geweerd, zijn baasje en hond hier van harte welkom. Was je hond in de speciale hondenwasstraat en geef hem verfrissing terwijl jij zelf een kopje koffie drinkt in het horecagedeelte. Zaterdag 24 februari wordt de vernieuwde dierenafdeling geopend, om dit winkelplezier te vergroten.

Na de overname van dierenspeciaalzaak Vlemmix bood Groenrijk Tilburg al een uitgebreid aanbod aan dierbenodigdheden. Om dit aanbod completer te maken, biedt de afdeling straks meer dan 500 vierkante meter aan dierplezier. Naast producten voor kat en hond zijn ook knaagdieren, vogels en vissen rijk vertegenwoordigd in deze speciaalzaak.

Een vernieuwde dierenafdeling

Bij de aankleding van de vernieuwde dierenafdeling van Groenrijk Tilburg is rekening gehouden met een ambachtelijke uitstraling en comfort voor mens en dier. Honden kunnen verschillende manden testen en op een grote marktkraam zijn dierensnacks uitgestald.

Tijdens de feestelijke openingsdag, op zaterdag 24 februari, zijn er tal van activiteiten voor kleine en grote dierenliefhebbers. Ga bijvoorbeeld op de foto met je huisdier, vraag advies aan de dierenarts of laat je schminken als je favoriete dier. Ook kun je gratis je hond komen wassen. Natuurlijk ontbreken de snacks voor je huisdier en suikerspinnen voor de kinderen niet.

In het kort

  • Datum: zaterdag 24 februari 2018
  • Tijd: 09.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Groenrijk Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht