Agenda

Openingsconcert Verrassende Ontmoetingen

Openingsconcert Verrassende Ontmoetingen in Theaters Tilburg

Wanneer: 5 oktober 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €15,-
Bestel tickets

Openingsconcert Verrassende Ontmoetingen in Theaters Tilburg

Het openingsconcert, dat plaatsvindt in Theaters Tilburg op zaterdagavond 5 oktober in de serie Verrassende Ontmoetingen, is met recht verrass end te noemen. Met deelname van zowel L’Aventure Musicale als het B rabant Jeugd Project Orkest heeft de serie 2 debuterende, jonge orkesten in huis die een spetterend programma hebben samengesteld voor een mooie en in spirerende muzikale avond. 

Orkest L’Aventure Musicale, onder leiding van Peter-Paul van Esch i s een vernieuwend orkest voor Tilburg en omstreken, dat wordt gevormd door 60 ambitieuze muzikanten die samen een goed muzikaal niveau willen halen. Een vernieuwend orkest dat samenwerkt en -speelt met diverse kunstvormen! Door het samenbrengen van verschillende kunstvormen via blaasmuziek ontstaat, een muzikale belevenis voor, een breed publiek. Orkest L’Aventur e Musicale open het programma met drie delen uit de Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgsky, dit zijn de ‘Promenade’, ‘La cabane sur des pattes de poule’ en ‘De Grote Poort van Kiev’.

Dit werk komt uit de voorstelling Expositie van L ’Aventure Musicale. In het tweede werk ‘Victor’s Ta le’ van Johns Williams uit de film The Terminal, speelt Isis van Loosdrecht als soliste op klarinet. Isis is 16 jaar oud, speelt vanaf haar 10 e jaar klarinet en heeft les van Peter-Paul van Esch. Ze is erg ambitieus en werkt aan een professionele carrière als klarinettist. De derde compositie, een première voor harmonieorkest is ‘Leyenda de Milia no’ van de Mexicaanse componist Arturo Márquez. Als spetterend e afsluiting speelt L’Aventure Musicale ‘Paint it Black ’ in een verrassend arrangement van deze Stones’ kraker.

Handige informatie:

  • Waar: Concertzaal Theaters Tilburg
  • Locatie: Louis Bouwmeesterplein 1
  • Starttijd: 20:00
  • Eindtijd: 22:00
  • Tickets: €15,-

Locatie

Reageer op dit bericht