Agenda

Carero

Openluchtcircus Carero tijdens de Tilburgse Kermis 2019

Wanneer: 19 juli 2019 tot 28 juli 2019 Waar: Burgemeester Brokxlaan (Spoorzone) Entree: Gratis

Openluchtcircus Carero tijdens de Tilburgse Kermis 2019

Circus Carero, gepresenteerd door de jongste circusdirecteur van Europa, is te gast als openluchtcircus op de Tilburgse Kermis. Maar liefst vier keer per dag wordt een spetterende voorstelling gepresenteerd, met een team van jonge, enthousiaste artiesten uit binnen- en buitenland.

Foto: Circus Carero

Circus Carero

Vanaf de tribunes met comfortabele kuipstoelen kun je even achterover hangen en genieten van razendsnelle tempojonglage, lenige circusdames en komische intermezzo’s tussen circusdirecteur Kevin van Geet en Clown Davy. Het onbetwiste hoogtepunt van de voorstelling (letterlijk en figuurlijk) is het optreden op de reuzetrampoline van de befaamde Gebrüder Scholl uit Duitsland. Hier waren zij enkele jaren terug finalist in de bekende DSDS-talentenjacht. Metershoge sprongen, meervoudige salto’s en huiveringwekkende momenten zorgen voor de nodige dosis (ont)spanning in het circus.

Voorstellingen

De voorstellingen duren steeds 30 minuten en vinden plaats om 15.00 uur, 16.30 uur, 19.00 uur en 20.30 uur. De toegang is helemaal gratis! Het circus staat aan de Burgemeester Brokxlaan. Meer informatie vind je via deze website.

Locatie

Reageer op dit bericht