Agenda

Nabucco

Opera bij Pathé: Nabucco (Verdi)

Wanneer: 15 januari 2017 van 11:00 tot 14:05 Waar: Pathé Entree: €17,50
Bestel tickets

Opera bij Pathé: Nabucco (Verdi)

Het operaseizoen bij Pathé is weer begonnen. Muziekdirecteur James Levine dirigeert Verdi’s vroege drama Nabucco, dat zich afspeelt in het oude Babylon. Plácido Domingo vertolkt de titelrol en voegt daarmee een nieuwe rol toe aan zijn repertoire.

Liudmyla Monastyrska zingt de uitdagende rol van Abigaille, Nabucco’s eigenzinnige dochter, Jamie Barton is Fenena en Dmitri Belosselskiy is de hogepriester Zacharia. Susanna Phillips schittert als Clémence, Eric Owens als Jaufré en Tamara Mumford als de Pelgrim die hun liefdesboodschappen bezorgt. De productie is in handen van Robert Lepage de Finse dirigent Susanna Mälkki leidt deze uitvoering.

Pathé

Pathé is meer dan film. Zij vertonen niet alleen films, maar ook documentaires, opera, toneelvoorstellingen, concertregistraties, etc. De bezoeker staat daarbij centraal in alles wat ze doen. Deze bioscoop biedt een unieke entertainment omgeving gericht op een superieure filmbeleving voor iedereen. Ze hanteren hoge normen – zowel op het gebied van de service in de theaters als op het gebied van comfort, projectie en geluid – om een optimale filmbeleving te garanderen.

 

Locatie