Agenda

Opera: Dr. Miracle’s last illusion in Theaters Tilburg

Opera: Dr. Miracle’s last illusion in Theaters Tilburg

Wanneer: 26 maart 2017 van 20:15 tot 21:45 Waar: Theaters Tilburg Entree: v.a. €15,00
Bestel tickets

Opera: Dr. Miracle’s last illusion in Theaters Tilburg

In Dr. Miracle’s last illusion smelten opera, illusionisme, dans en theater samen tot één betoverend geheel. Op 26 maart kunnen opera-liefhebbers én beginners in Theaters Tilburg genieten van de afwisselend flamboyante en melancholische voorstelling van OPERA2DAY.

Opera: Dr. Miracle’s last illusion

In Dr. Miracle’s last illusion verplaatsen we ons naar 1900. We volgen de ongrijpbare Dr. Miracle, briljant gespeeld door meervoudig Nederlands kampioen goochelen Woedy Woet. Als zijn assistente tijdens een show door een tragisch ongeluk omkomt, raakt hij bedwelmd door de schoonheid van haar overgang naar de dood en het eeuwige licht. Hij verlangt ernaar om deze ervaring opnieuw te beleven, en raakt in zijn zoektocht verzeild in een mysterieuze wereld vol slaapwandelaars, waanzinnigen en dolende zielen. Maar kijken we naar lichtvoetige illusies? Of zien we een gedetailleerd verslag van een reeks gruwelijke moorden?

Verkoopinformatie

Dr. Miracle’s last illusion is op zondag 26 maart 2017 te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 30 | € 24 | € 21 jongeren t/m 25 jaar €15 (incl. servicetoeslag). De kaartverkoop is in volle gang – op www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht