Agenda

graduation expo

Opera Schreeuwen in Theater MIDI

Wanneer: 19 juni 2017 van 20:00 tot 21:30 Waar: MIDI Tilburg Entree: €10,-
Bestel tickets

Opera Schreeuwen in Theater MIDI

Benieuwd naar het eindwerk van de tweede- en derdejaarsstudenten van Muziektheater Klassiek? Kom dan naar de voorstelling Schreeuwen! in het MIDI theater op de Heuvel.

Over Schreeuwen!

Op de drempel naar volwassenheid grijpen de tweede- en derdejaarsstudenten Muziektheater Klassiek nog eenmaal de kans om een banaal bacchanaal te houden, wat uitmondt in een persoonlijke catastrofe. Deze nieuwe generatie klassieke zangers en acteurs, de toekomst van de opera, nodigt je uit voor hun wereldpremière van de muziektheaterproductie Schreeuwen!: een hedendaagse opera over het studentenleven en al het lief en leed dat daarbij komt kijken. Binnen de voorstelling passeren verschillende prachtige aria’s en ensembles de revue; van Bizet tot Weill, van Mozart tot Britten. De opera wordt opgevoerd door studenten die laten zien hoe jong, fris en spannend opera kan zijn.

Internationaal opererend muziektheaterregisseur Vincent van den Elshout van onder andere Ja Zuster Nee Zuster en Les Miserables voert de regie over de opera en de muzikale leiding is in handen van Robert Jan Kamer. Eerder heeft hij onder andere meegewerkt aan Peter Pan, Alladin en Jesus Christ Superstar.

Praktisch

  • Datum: maandag 19 juni 2017
  • Tijd: 20.00 – 21.30 uur
  • Locatie: Theater MIDI
  • Toegang: €10,- (scholier/studenten €5,- op vertoon pas)
  • Reserveren kan online

Locatie

Reageer op dit bericht