Agenda

OperaZuid_f_JoostMilde

Opera Zuid brengt romantische Werther naar Theaters Tilburg

Wanneer: 7 december 2017 van 20:15 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €27,50
Bestel tickets

Opera Zuid brengt romantische Werther naar Theaters Tilburg

Werther is een typisch romantische opera vol diepe emoties. Opera Zuid brengt deze opera van Massenet op donderdag 7 december om 20:15 uur in Theaters Tilburg. Begeleidend orkest is Philharmonie Zuid-Nederland.

De Franse Werther is een onbegrepen, gevoelige jongen. Zijn grote liefde Charlotte is echter al verloofd met een ander. Desondanks krijgt hij Charlotte niet uit zijn hoofd en blijft hij pogingen ondernemen om haar voor zich te winnen, door aanhoudend liefdesbrieven te sturen. Door haar afwijzingen raakt Werther steeds meer terneergeslagen. Op kerstavond herleest Charlotte alle liefdesbrieven van de afgelopen maanden. Terwijl de klanken van kerstliederen klinken, haast Charlotte zich naar Werther en geeft eindelijk toe dat ze altijd van hem gehouden heeft. Haar eerste kus is echter meteen zijn laatste… De lyrische muziek van Jules Massenet wordt uitgevoerd door Philharmonie Zuid-Nederland en de regie is in handen van Sybrand van der Werf. De uitvoering en de prachtige kostuums ogen traditioneel en zijn geplaatst in een modern decor.

Verkoopinformatie

Werther vindt plaats op donderdag 7 december om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Locatie