Agenda

opvoedcafé

Opvoedcafé: Temperamentvolle kinderen bij Bibliotheek Berkel-Enschot

Wanneer: 22 januari 2019 van 20:00 tot 21:00 Waar: Bibliotheek Berkel-Enschot Entree: gratis

Opvoedcafé: Temperamentvolle kinderen bij Bibliotheek Berkel-Enschot

Kinderen krijg je niet met een handleiding erbij. Opvoeden: it’s up to you! Een mooie, maar uitdagende taak voor jou als ouder. Soms loopt alles op rolletjes, maar iedereen kent ook de momenten waarop je het even niet weet, of geen tijd hebt om goed te reageren op wat er gebeurt. Vraag je je wel eens af of andere papa’s en mama’s tegen dezelfde dingen aanlopen? Schuif dan dinsdag 22 januari aan bij het OpvoedCafé!

Opvoedcafé

Het OpvoedCafé is een tweemaandelijkse avond voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Een avond waarop je even de voordeur achter je dichttrekt, op weg naar de Bibliotheek. Hier staat de koffie en thee klaar, en schuif je samen met andere ouders aan tafel bij Mathilde Schlappi, die op initiatief van de Bibliotheek het OpvoedCafé is gestart.

Temperamentvolle kinderen

Iedere keer staat er een ander thema centraal bij het OpvoedCafé. Op dinsdag 22 januari sluit kindercoach Sjannie van Iersel aan om van gedachten te wisselen en tips te geven over  temperamentvolle kinderen. Als coach geeft zij begeleiding aan kinderen, jongeren en opvoeders. Door de kwaliteiten van het kind te benadrukken en deze in te zetten, zet zij kinderen weer in hun kracht. Want het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.

In het kort

  • Locatie: Bibliotheek Berkel-Enschot
  • Datum en tijd: dinsdag 22 januari van 20.00 tot 21.00 uur
  • Entree: alle ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom. Meedoen is gratis, aanmelden via: berkelenschot@bibliotheekmb.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek Midden-Brabant.

Locatie

Reageer op dit bericht