Agenda

Een jubileumeditie van de traditionele Oranjerally op Koningsdag

Oranjerally tijdens Koningsdag

Wanneer: 27 april 2017 van 11:30 tot 18:00 Waar: Leijpark Entree: Gratis

Oranjerally tijdens Koningsdag

Tijdens Koningsdag organiseert het Oranje Comité de 20e editie van Oranjerally. Het Oranje Comité Tilburg heeft weer een mooie route uitgestippeld door het Brabantse land. Eindpunt is zoals vanouds het Leijpark waar het Leijparkfestival traditioneel georganiseerd wordt.

Oranjerally

Vanaf 09:30 uur verzamelen de personenvoertuigen, vrachtwagens en motoren bij het vertrekpunt. Daar wordt het deelnamepakket uitgereikt dat bestaat uit een programma inclusief routebeschrijving, lunchpakketten en een rallyplaat. De rit zelf start rond 11.30 uur.

Vertrekpunt van deze tocht is natuurpoort De Roovertsche Leij in Goirle. Te vinden naast de rotonde op de Turnhoutsebaan tussen Goirle en Poppel. Er is voldoende ruimte om daar te parkeren.

Het bonte lint van diverse voertuigen wordt om 14:00 uur verwacht in het Leijpark. Daar wordt je met richtingborden het park binnen geleid waar ruimte is vrijgehouden om jouw voertuig te parkeren en trots te tonen aan de vele bezoekers.

oranjecomite-oranje-rally

Leijparkfestival

Ook zal dit jaar het Leijparkfestival plaats vinden. Dit is het grootste gratis familie evenement van Tilburg op Koningsdag. Ze bieden een breed programma van allerlei activiteiten en muziek. Bekijk hier de verschillende activiteiten die er te doen zijn tijdens Koningsdag.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht