Agenda

plan de champagne

Oud en Nieuw: Plan de Champagne in 013

Wanneer: 1 januari 2018 van 00:30 tot 06:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €27,50

Oud en Nieuw: Plan de Champagne in 013

Dit jaar wordt Poppodium 013 met oudejaarsavond opnieuw onder de paraplu van Plan de Champagne gevuld door drie van de sterkste concepten van het moment. Met Daisy, Nachtcollege en RGB disco in drie verschillende zalen, switchen bezoekers dit jaar nóg eenvoudiger van muziekstijl naar muziekstijl.

Main

De Main van 013 wordt net als vorig jaar gehost door het Tilburgse Daisy. Gewapend met een fijne mix van 90’s, 00’s, classics en guilty pleasures verandert Daisy iedere dansvloer in één groot dans- en sjansfestijn. Niet voor niets verkopen alle feestjes van Daisy uit en was er deze zomer zelfs voor de eerste keer een eigen festival op de Spoorzone.

Jupiler zaal

In de Jupiler zaal is Nachtcollege dé spot voor house en technoliefhebbers. Normaal gesproken host Nachtcollege haar events in de Main, maar tijdens Plan de Champagne vindt het college eenmalig plaats in de Jupiler zaal. Dat betekent een nóg intiemere sfeer, terwijl je gewoon weer les krijgt in de beste en lekkerste techno en house.

Basement

Tot slot is er de Silent Disco van RGB. Dat betekent drie keer feest! Drie verschillende kleuren, drie verschillende kanalen en drie verschillende muziekstijlen. Blèr mee op Guus Meeuwis, terwijl je buurman de tekst van 50Cents P.I.M.P. vlekkeloos mee-rapt. En dat allemaal in de sfeervolle basement van 013.

Hier moet je bij zijn toch? Op Facebook kun je laten zien waar jij te vinden bent op oudejaarsavond.

In het kort

  • Datum: zaterdag 31 december 2017
  • Tijd: 00.30 – 06.00 uur
  • Locatie: Poppodium 013
  • Entree: €27,50 | Early bird €22,50 (exclusief servicekosten)
  • Minimumleeftijd: 18 jaar

Locatie

Reageer op dit bericht