Agenda

Oud en Nieuw bij Café Brandpunt

Wanneer: 31 december 2017 om 00:00 uur tot 1 januari 2018 om 06:00 uur Waar: Café Brandpunt Entree: Gratis!
Bestel tickets

Oud en Nieuw bij Café Brandpunt

Oud en Nieuw bij Café Brandpunt. Het nieuwjaar inluiden met je vrienden en geen entree betalen? Dit kan dit jaar bij Café Brandpunt.

Over Café Brandpunt

Café Brandpunt is een café met vele gezichten. Brandpunt is een bruincafé met een bijna 27 jaar lange historie. Overdag serveert het een heerlijke en uitgebreide lunch op het grote terras, maar ook binnen. Je kunt de menu kaart hier bekijken voor de lekkerste gerechten. Vanaf de klok van vijf wordt het een gezellig eetcafé. ‘à la carte’ of een specialiteit, eetcafé Brandpunt heeft voor elk wat wils. Vijf dagen in de week maakt het café ’s avonds een metamorfose.

Het jaar goed afsluiten?

Een jaar waar je trots op bent (diploma gehaald, baan gekregen of wellicht een recordaantal series gekeken), mag je toch zeker goed afsluiten? Brandpunt viert jouw mijlpaal graag met je mee en dat zonder entree!

Heb jij zin om met je vrienden voor weinig geld het nieuwe jaar geweldig goed in te luiden? Stuur dan een mailtje naar info@cafebrandpunt.nl om jezelf en je vrienden op de gastenlijst te zetten!

brandpuntnye630

 

Locatie

Reageer op dit bericht