Agenda

Dolf Jansen

De Oudejaars 2018 van Dolf Jansen: Beeldenstorm in Theaters Tilburg

Wanneer: 21 november 2018 van 20:15 tot 23:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €17,-
Bestel tickets

De Oudejaars 2018 van Dolf Jansen: Beeldenstorm in Theaters Tilburg

We kunnen er niet meer omheen; de wintertijd is (misschien wel voor het laatst) ingegaan. Om de Oudejaarsconference van Dolf Jansen kunnen we ook niet heen en die is hopelijk niet voor het laatst! Op 21 november staat Dolf Jansen in de schouwburg van Theaters Tilburg met zijn Oudejaarsconference 2018: Beeldenstorm.

Dolf Jansen

Dolf Jansen speelt op 21 november in Tilburg, zoals eigenlijk elk jaar, een Oudejaars. Volgens Dolf zou het weleens de 27e Oudejaars kunnen zijn, maar niet alle kleitabletten uit zijn begintijd zijn al ontcijferd.

Beeldenstorm

De Oudejaars van Dolf is getiteld ‘’Beeldenstorm’’, omdat het jaar begon met felle discussies over standbeelden van Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. Waren dat wel helden? Of waren zij racisten, massamoordenaars, tuig in een pofbroek? Maar eigenlijk gaat Beeldenstorm vooral over wat we elke dag over ons heen krijgen. Via oude en nieuwe media, fake news outlets en natuurlijk de tweets van Trump. Dolfs Oudejaars geeft een beeld van wie we zijn, waar we zijn, waar we heengaan en of we een standbeeld verdienen. Met heel veel humor, poëzie én publieksparticipatie tot in de garderobe.

In het kort

  • Locatie: Schouwburg, Theaters Tilburg
  • Datum en tijd: 21 november om 20.15 uur
  • Entree: vanaf €17,-

Kijk voor meer informatie op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht