Agenda

Paasmenu bij De Houtloods vs Wagon

Paasmenu bij De Houtloods vs Wagon

Wanneer: 16 april 2017 Waar: De Houtloods Entree: v.a. €35,00

Paasmenu bij De Houtloods vs Wagon

Graag stelt De Houtloods in style zijn nieuwe broertje aan jullie voor, Eetbar De Wagon! De grote broer Restaurant De Houtloods kookt samen met het stoere nieuwe broertje Eetbar De Wagon een geweldig paasmenu. Elk restaurant serveert de helft van het menu gerechten. Dit wordt op zijn paasbest genieten!

Paaslunch

Op eerste paasdag serveren ze een vier gangen lunch menu voor €35,- per persoon. Twee gerechten worden verzorgd door restaurant De Houtloods en twee gerechten door Eetbar De Wagon. Na deze lunch gegeven ze jullie natuurlijk als een van de eerste een kijkje in de eetbar uit 1930. De initiatiefnemers, Sander Overweg en Nik Tonglet vertellen hierbij graag over hun filosofie en visie van deze nieuwe Eetbar.

  • Lunchmenu €35,00 p.p. (barsnack, brood, 4 gangen) excl drank.
  • Lunch arrangement €57,50 p.p. (barsnack, brood, 4 gangen inclusief aperitief, 4 bijpassende wijnen en koffie/thee. Dranken die buiten het arrangement vallen berekenen we op nacalculatie).

Paasdiner

Op eerste paasdag serveren ze een speciaal Houtloods/Wagon menu voor €50,-  per persoon. De ene helft van het menu wordt verzorgd door restaurant De Houtloods de andere helft door Eetbar De Wagon. Het aperitief serveren ze in de wagons uit 1900 zodat jullie als een van de eerste een kijkje krijgen in de nieuwe eetbar.

  • Dinermenu €50,00 p.p. (amuses, brood, 6 gangen) excl drank.
  • Diner arrangement €85,00 p.p. (amuses, brood, 6 gangen inclusief aperitief, 6 bijpassende wijnen en koffie/thee. Dranken die buiten het arrangement vallen berekenen we op nacalculatie).

Locatie

Reageer op dit bericht