Agenda

stichting supermom

Pak Je Kans lunch door Stichting Single SuperMom

Wanneer: 26 augustus 2017 van 12:00 tot 16:00 Waar: MFA Het Kruispunt Entree: Gratis

Pak Je Kans lunch door Stichting Single SuperMom

Stichting Single SuperMom startte in mei 2017 met een netwerk in de gemeente Tilburg. Een van de speerpunten van Single SuperMom is het bestrijden van armoede binnen eenoudergezinnen door alleenstaande moeders te helpen bij het opbouwen van een sociaal netwerk en succesvoller stappen te laten zetten richting economische zelfstandigheid. De juiste voorzieningen onder de aandacht brengen bij de moeders hoort daar bij.

Op 26 augustus a.s. organiseert Stichting Single SuperMom – de stichting die zich inzet voor de alleenstaande moeder – een Pak Je Kans-lunch in gemeente Tilburg, waarbij single moeders geïnformeerd worden over de voorzieningen die er voor hen aangeboden worden, met als doel het beter laten participeren van alleenstaande moeders in de maatschappij.

Directeur van stichting Single SuperMom Eva Yoo Ri Brussaard: “Nederland telt meer dan een half miljoen eenoudergezinnen, waarvan het merendeel bestaat uit alleenstaande vrouwen met kinderen. Een groot deel van deze moeders bevindt zich in een economisch afhankelijke situatie, veelal op of onder de armoedegrens”. Single SuperMom organiseert daarom een volledig verzorgde gratis lunch, waarbij de armoedevoorzieningen in de regio Tilburg onder de aandacht gebracht worden bij deze groep alleenstaande moeders. Bij de lunch zijn verschillende (ervarings)deskundigen aanwezig om de moeders zo goed mogelijk van informatie te voorzien.

Praktische informatie

Aanmelden kan via de facebookpagina van Single SuperMom. De bijeenkomst kan gratis bijgewoond worden. De Pak Je Kans-lunch vindt plaats op zaterdag 26 augustus van 12.00 – 16.00 uur bij MFA Het Kruispunt, Sinopelstraat 1, 5044 JR, Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht