Agenda

Paolo-Sottopietra bij de CobbenhagenAvond

Wanneer: 20 mei 2017 van 20:00 tot 22:00 Waar: Prof. Cobbenhagenlaan 19

Paolo-Sottopietra bij de CobbenhagenAvond

Op zaterdag 20 mei vindt in studentenkerk Maranatha (Prof. Cobbenhagenlaan 19, Tilburg) weer een CobbenhagenAvond plaats.

Paolo Sottopietra

Paolo Sottopietra, generaal-overste van de in 1985 opgerichte Priester-broederschap van de Missionarissen van St.Carolus Borromeüs (www.fscb.org/en) zal komen vertellen over het werk en de missie van deze jonge wereldwijde gemeenschap, waar ook de Tilburgse studentenpastor Michiel Peeters lid van is.

De CobbenhagenAvond

De CobbenhagenAvonden zijn ongeveer maandelijks door het studentenpastoraat van de Universiteit van Tilburg, studentenparochie Maranatha en katholieke beweging Gemeenschap en Bevrijding georganiseerde culturele avonden. In de geest van universiteitsstichter Cobbenhagen willen ze academische wereld, christelijk voorstel en regio Tilburg bij elkaar brengen.

De avonden worden gehouden op zaterdagavond om 20.00 uur in studentenkerk Maranatha aan Prof. Cobbenhagenlaan 19 te Tilburg. Na het ‘formele’ gedeelte volgt er een borrel met boekentafel. De avonden zijn vrij toegankelijk. Na afloop wordt er een collecte gehouden.

Op de Prof. Cobbenhagenlaan is ruim gratis parkeergelegenheid. Station Tilburg Universiteit ligt op 10 minuten loopafstand. Meer informatie: www.cobbenhagenavonden.nl 

Locatie

Reageer op dit bericht