Agenda

PaperPassion

PaperPassion 2019 in de Koepelhal

Wanneer: 18 oktober 2019 om 10:00 uur tot 20 oktober 2019 om 17:00 uur Waar: Koepelhal Entree: €8,50
Bestel tickets

PaperPassion 2019 in de Koepelhal

Oktober wordt een hele drukke maand in de Koepelhal! Van 18 tot en met 20 oktober keert PaperPassion terug voor een nieuwe editie en van 24 tot en met 26 oktober is het de beurt aan KNIT&KNOT. Voor beide (creatieve) evenementen is de kaartverkoop inmiddels begonnen. Zorg dat je er snel bij bent!

Over PaperPassion

Een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier: dat is PaperPassion. Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, beschilderen, beschrijven; je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander.

PaperPassion is het enige event in Nederland dat zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen! Shoppen of aanschuiven bij deelnemers, auteurs en bloggers voor informatie, beleving workshops en demo’s.  Met de specialisten van Lettering en Illustratielaan, het plannerCafé en de designers aan de make & take tafels hebben ze de top van Nederland in huis!

Nieuw tijdens PaperPassion

  • #PaperFoodPassion: mini-masterclasses met een lekkere hap
  • De Bullet Journal: op een creatieve manier alles verzamelen (recepten, knipsels, recensies etc.) in een notitieboekje
  • Papieren flowerwall maken

KNIT&KNOT

Wie of wat kom je tegen?

Speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers, vloggers en nog véél meer! Wil je weten welke producten je kunt aanschaffen? Welke workshops je kunt volgen? En wie je kunt ontmoeten? Bekijk dan even de website. Ook vind je hier meteen de plattegrond van de Koepelhal en waar je iedereen kunt vinden.

Extra informatie

  • Data: 18, 19 en 20 oktober
  • Tijd: 10.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Koepelhal
  • Tickets: €8,50 online (de eerste 1.500 bezoekers krijgen een gratis goodiebag), €10,- aan de kassa

Locatie

Reageer op dit bericht