Agenda

paperpassion

PaperPassion: het event voor Paperlovers in de Koepelhal

Wanneer: 18 oktober 2018 om 10:00 uur tot 20 oktober 2018 om 17:00 uur Waar: Koepelhal Entree: €8,50
Bestel tickets

PaperPassion: het event voor Paperlovers in de Koepelhal

Een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander. Herinneringen die je later wilt bewaren, moet je nu maken! Je fotografeert, verwerkt foto’s op duizend en één manieren, je hebt een druk sociaal leven en je bent actief op social media. Onze paperlover heeft een hekel aan rondslingerende papiertjes, is een planner en wil graag alles tot in de ‘’bullets” geregeld hebben! Al zijn er ook die het liefst buiten de lijntjes willen kleuren!

Passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen!

Op internet weten onze bezoekers de inspiratie te vinden, maar niets is leuker om het zelf te doen! PaperPassion is dan ook het enige event in NL die zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen! Shoppen of aanschuiven bij specialisten, bloggers, makers voor informatie, beleving, vragen en make & takes. Met de specialisten van Share the Passion; de Letterheads, het plannerCafé en de designers aan de make&take tafels hebben we de top van Nederland in huis! Creatieve makers, die ondersteund worden door fabrikanten met de nieuwste materialen die op de markt zijn. Onze bezoekers kunnen eerst zelf aan de slag met de wannahaves voordat ze tot aanschaf over gaan!

Let Sketch Started:

Tijdens PaperPassion zien we met het project #letsketchstarted het eindresultaat van een landelijk project om Arts & Crafts te stimuleren. Visuele dagboeken met meer dan woorden alleen. Afgelopen jaar zijn we gestart met een leeg boekje, dit jaar worden er 100 persoonlijke schetsboeken tentoongesteld. Het zijn visuele kunstwerkjes geworden en de bezoekers mogen ze inzien en hier hun inspiratie uit halen. Sneakpreviews via Instagram #letsketchstarted! Een nieuwe trend is gezet!

Nieuwe Trend in PaperLand:

Een bullet journal brengt rust in je drukke leven! We kennen het allemaal rondslingerende briefjes, krabbels, boodschappenlijstjes, verjaardagskalenders noem maar op. Een bullet journal is een leeg notitieboekje waarin je op een creatieve manier van alles verzamelt. Het is een agenda, dagboek, planner, tekenboek, things to do list en boodschappenlijst in één! Door al deze dingen bij elkaar te verzamelen is er overzicht en brengt het rust. Een must voor mensen die chaotisch door het leven gaan! Je kunt er in schrijven, tekenen en handletteren. Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten, lijstjes van televisieprogramma`s, wordt je journal nóg persoonlijker. Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek, liniaal, pen en een portie creativiteit!

Wie en wat kom je tegen!

Speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers met: Scrapbooking – Handlettering – Artjournaling, maar ook Travel-, Illustrated-, Bullet- en Bible journaling – Stamping – Project Life® – Planners – Memory keeping – Handboekbinden- Fotocollage – Mixed Media – Stationery – Origami – Kalligrafie – Papercutting – Paper Gifts – Pocketscrapping- Kleuren – Tekenen & Schilderen – Mandala – Zentangle – Decoupage – Papierscheppen – Papier-maché – Knipkunst – Filligraan – Snailmail – Postcrossing – PocketCards – Doodling – Cards en nog veel meer… !

Doen!

Papier hier! Handgeschept, geribbeld, glad, gekleurd, transparant, dun, dik, karton. Om te knippen, plakken, vouwen, scheuren voor het maken van decoraties, planten en zelfs meubilair. Handlettering, kalligrafie, papiervouw of snijkunst. Volg scrapbooking voor gevorderden of stap voor stap voor beginners, verwerk foto’s met Project Life®, leer letterschilderen. Ga je nog op vakantie? Maak een Selfy met je Selphy en vertrek niet zonder je Traveljournal! PaperPassion is voor alle papierliefhebbers Knip, plak, schets, kleur, schrijf, verf en bewonder!

Meer informatie:

PaperPassion is 18, 19,20 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. online. De eerste 1.500 bezoekers die online een kaartje boeken krijgen een gratis goodiebag cadeau. Aan de kassa 10 euro p.p.,. www.paperpassion.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht