Agenda

paperpassion

PaperPassion in de Koepelhal

Wanneer: 19 oktober 2017 tot 21 oktober 2017 Waar: Koepelhal Entree: €8,50

PaperPassion in de Koepelhal

PaperPassion – 19, 20-21 oktober 2017 – in de Koepelhal Tilburg! Een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf of voor je interieur. Originaliteit, creativiteit, inspiratie, handmade soms een tikkie arty en eigenzinnig! Internet minded? Op internet weten onze bezoekers de inspiratie te vinden, maar niets is leuker om het zelf te doen! Shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, beleving, vragen en make & takes. PaperPassion is dan ook de enige beurs in NL die zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen!

DIY en Let Sketch Started! PaperPassion is niet alleen voor jonge hipsters en socialmedia addicts, maar ook voor mensen die het heerlijk vinden, om lekker te ontspannen door mandala’s of patronen in te kleuren. Ook voor scholieren en studenten, die hun eigen identiteit willen bepalen door hun agenda’s te customizen. Visuele dagboeken met meer dan woorden alleen. Je schrijft, maar je maakt ook schetsen, voegt foto`s toe of maakt complete collages.

Nieuwe Trend in PaperLand: het Bullet Journal! We kennen het allemaal rondslingerende briefjes, krabbels, boodschappenlijstjes, verjaardagskalenders noem maar op. Chaos! Een bullet journal is een leeg notitieboekje waarin je op een creatieve manier van alles verzamelt. Het is een agenda, dagboek, planner, tekenboek, things to do list, boodschappenlijst, etc. Door al deze dingen bij elkaar te verzamelen is er overzicht en brengt het rust in je leven. Je kunt er in schrijven, tekenen en handletteren. Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek, liniaal, pen en een portie creativiteit! Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten, lijstjes van televisieprogramma`s. Zo wordt je journal nóg persoonlijker.

Wie en wat kom je tegen! Speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers met: Scrapbooking – Handlettering – Artjournaling, maar ook Travel-, Illustrated-, Bullet- en Bible journaling – Stamping – Project Life® – Memory keeping – Fotocollage – Mixed Media – Stationery – Origami – Kalligrafie – Papercutting – Paper Gifts – Pocketscrapping- Kleuren – Tekenen & Schilderen – Mandala – Zentangle – Decoupage – Papierscheppen – Papier-maché – Knipkunst – Filligraan – Snailmail – Postcrossing – PocketCards – Doodling – Cards en nog veel meer… !

Doen! Oude technieken worden weer een nieuw leven ingeblazen! Handlettering, kalligrafie, papiervouw of snijkunst maar nu fris, nieuw en inspirerend! Let Sketch Started! Start met een persoonlijk schetsboek in de Journaling hoek specialisten helpen je op weg! Maak boomhangers van papier, vouw een ludieke lamp. Heb je moeite om planten in leven te houden? Maak dan je eigen kamerplant van papier en hang deze in een zelfgemaakte macramé plantenhanger! Customize je planner, volg scrapbooking voor gevorderden of stap voor stap voor beginners, verwerk foto’s met Project Life®, Instagram PhotoBooth, Chalk & Walk: leer letterschilderen of tekenen in Handletterland! Verstuur dit jaar weer eens een zelfgemaakte kerstkaart en nog veel meer. Ga je nog op vakantie? Vertrek niet zonder je Traveljournal! Maak een cadeautje nog waardevoller! Pak hem mooi in, versier hem met een persoonlijke touch. Leuk voor de feestdagen!

Informatie: PaperPassion is 19, 20,21 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg. Entreeprijs: €8,50 p.p. In de voorverkoop aangevuld met een gratis goedgevulde goodiebag! www.paperpassion.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht