Agenda

Tom Sanderman

PARK avond met Tom Sanderman, Ron Dirven, Ien Lucas en meer

Wanneer: 13 juni 2019 van 20:00 tot 22:30 Waar: PARK Entree: €5,-

PARK avond met Tom Sanderman, Ron Dirven, Ien Lucas en meer

Bij de tentoonstelling Let’s Stick Together met Ien Lucas en Jochem Rotteveel organiseert PARK een avond op donderdag 13 juni om 20.00 uur. Saxofonist Tom Sanderman begint en eindigt de avond met muziek van Anthony Fiumara, stadscomponist Tilburg. Ron Dirven gaat in gesprek met Ien Lucas en Jochem Rotteveel over hun werk.

Programma

Tezamen met De Link nodigt PARK je uit uit voor een mini-concert van saxofonist Tom Sanderman. Zijn expertise is het post-minimalisme van de 21e eeuw. Het liefst werkt hij samen met hedendaagse componisten: “Het geeft me de kans om de muziek uit te voeren waar ik het meest van hou en dit op een persoonlijke manier met publiek te delen.” Sanderman won in 2016 de Jacques de Leeuw Award, bij PARK speelt hij twee composities van Anthony Fiumara, stadscomponist Tilburg.

Na het eerste stuk van Sanderman neemt Ron Dirven, directeur Vincent van GoghHuis Zundert, je mee door de tentoonstelling Let’s Stick Together van Ien Lucas en Jochem Rotteveel. Bij deze informele rondgang word je door Dirven’s onderhoudende gesprek met de beide aanwezige kunstenaars hun werk beter leren kennen.

Na afloop van de rondgang sluit Tom Sanderman af met een tweede compositie. Na afloop van het programma is er gelegenheid om wat te drinken bij de bar. De tentoonstelling Let’s Stick Together van Ien Lucas en Jochem Rotteveel is nog tot en met zondag 16 juni te zien.

Locatie

Reageer op dit bericht