Agenda

Duvelhok

Parkeren bij het Duvelhok tijdens de Tilburgse kermis

Wanneer: 21 juli 2017 om 15:00 uur tot 30 juli 2017 om 23:00 uur Waar: Stichting Duvelhok Entree: €1,50 per uur | €12,- dagtarief
Bestel tickets

Parkeren bij het Duvelhok tijdens de Tilburgse kermis

Ga jij met de auto naar de Tilburgse kermis van 21 tot en met 30 juli? Bij het Duvelhok aan de Dunantstraat kun je deze voor een goede prijs parkeren. Een prima locatie, want je hoeft nog geen 100 meter te lopen om je onder te dompelen in de kermismassa.

Parkeren bij het Duvelhok

Wil jij tijdens de Tilburgse kermis parkeren bij het Duvelhok? Dat kan voor €1,50 per uur, met een maximaal dagtarief van €12,-. En het fijnste van alles: je hoeft nog geen 100 meter te lopen om bij de Korte Heuvel te zijn. Je bent dus zo op de kermis!

Bij het Duvelhok maken ze gebruik van kentekenregistratie. Bij inrijden wordt het kenteken geregistreerd en je krijgt je kaartje. Bij vertrek voer je je kentekennummer in bij de betaalautomaat. Je kunt alleen met PIN betalen.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht