Agenda

Collateral beauty

Pathé 50Plus Bios – Collateral Beauty

Wanneer: 21 december 2017 van 13:30 tot 15:25 Waar: Pathé Entree: €7,50
Bestel tickets

Pathé 50Plus Bios – Collateral Beauty

Om de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen te ontwijken is er voor de 50-plussers nu speciaal de 50Plus Bios. Bij Pathé Tilburg vindt deze plaats op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur. Deze editie vindt echter eenmaal plaats op een donderdag. Deze donderdagmiddag vertonen we de film Collateral Beauty.

Tijdens de 50Plus Bios wordt er telkens een prachtige film vertoond, waar je van kan genieten onder het genot van koffie of thee en iets lekkers. Het aanbod van de films wisselt elke twee weken.

Collateral Beauty

Een succesvolle New Yorkse reclameman (Will Smith) raakt door een tragedie diep in de put. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, probeert hij antwoorden te krijgen vanuit het universum door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood. Pas op het moment dat er onverwacht persoonlijke reacties komen op zijn brieven, begint hij langzaam te begrijpen hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn in het leven en ontdekt hij dat er zelfs in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn.

In het kort

  • Locatie: Pathé Tilburg
  • Prijs: €7,50
  • Datum: donderdag 21 december

Locatie

Reageer op dit bericht