Agenda

la la land

Pathé 50Plus Bios – La La Land

Wanneer: 9 januari 2018 van 13:30 tot 15:55 Waar: Pathé Entree: €7,50
Bestel tickets

Pathé 50Plus Bios – La La Land

Om de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen te ontwijken is er voor de 50-plussers nu speciaal de 50Plus Bios. Bij Pathé Tilburg vindt deze plaats op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur. Tijdens de 50Plus Bios wordt er telkens een prachtige film vertoond, waar je van kan genieten onder het genot van koffie of thee en iets lekkers. Het aanbod van de films wisselt elke twee weken. Op 9 januari wordt La La Land vertoond. 

La La Land

La La Land – winnaar van zes Oscars, waaronder Beste Actrice (Emma Stone) en Beste Regie (Damien Chazelle). La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg.

Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

In het kort

  • Locatie: Pathé Tilburg
  • Prijs: €7,50
  • Datum: dinsdag 9 januari

Locatie

Reageer op dit bericht