Agenda

Todos Lo Saben

Pathé 50PLUS Bios: Todos Lo Saben

Wanneer: 7 februari 2019 van 13:30 tot 16:00 Waar: Pathé Entree: €8
Bestel tickets

Pathé 50PLUS Bios: Todos Lo Saben

Pathé 50PLUS BIOS is altijd weer een gezellig uitje! Elke week worden er op vaste momenten prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. Op donderdag 7 februari draait om 13.30 uur Todos Lo Saben. 

Pathé 50PLUS heeft een vaste ticketprijs van € 8,-*. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Bovendien krijgt u er altijd koffie of thee en iets lekkers bij.

Todos Lo Saben

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd er tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Angst Grof taalgebruik

Locatie

Reageer op dit bericht