Agenda

Predator

Pathé Classic – Predator: 30th Anniversary

Wanneer: 6 november 2017 van 21:00 tot 23:00 Waar: Pathé Entree: €8,50
Bestel tickets

Pathé Classic – Predator: 30th Anniversary

Back to the Future, Indiana Jones, Top Gun, Alien. Dit zijn slechts enkele filmklassiekers die Pathé de afgelopen jaren met succes heeft teruggebracht naar de bioscoop. Films die iedereen wel kent, maar die je misschien nog nooit op het grote doek gezien hebt! Op maandag 6 november staat de film Predator: 30th Anniversary op het programma.

Dankzij Pathé Classic beleef jij bij Pathé Tilburg je favoriete films nog een keer op grootse wijze op het witte doek, met het mooiste beeld en het beste geluid.

Predator: 30th Anniversary

Arnold Schwarzenegger speelt de hoofdrol in dit actie-avontuur waarin huurlingen het moeten opnemen tegen een onzichtbare vijand, een vijand die dodelijker is dan hun krachtigste wapens.

Schwarzenegger en zijn mannen zijn gerekruteerd door de CIA om gijzelaars te bevrijden die door guerillastrijders in Centraal Amerika worden vastgehouden. Tijdens de reddingsactie hadden ze er echter niet op gerekend dat er nog een andere vijand op de loer zou liggen. Een vijand die dodelijker is dan wie ook op Aarde. Maar… de Predator is dan ook niet van deze wereld!

Locatie

Reageer op dit bericht