Agenda

The Shining

Pathé Classic – The Shining

Wanneer: 31 oktober 2017 van 20:30 tot 23:00 Waar: Pathé Entree: €8,50
Bestel tickets

Pathé Classic – The Shining

Goed nieuws voor horrorfans! Tijdens Halloween brengt Pathé Tilburg de horrorklassieker The Shining eenmalig terug in de bioscoop. De film staat op dinsdag 31 oktober op het programma.

Dankzij Pathé Classic beleef jij bij Pathé Tilburg je favoriete films nog een keer op grootse wijze op het witte doek, met het mooiste beeld en het beste geluid.

The Shining

In The Shining krijgt voormalig alcoholist Jack Torrance (Jack Nicholson) een baan als opzichter in een hotel in de Rocky Mountains, dat gedurende de wintermaanden gesloten is. Jack, zijn vrouw Wendy (Shelly Duvall) en hun zoontje Danny zullen voor lange tijd de enige bewoners zijn in het grote complex.

Wanneer een sneeuwstorm de familie afsluit van de buitenwereld ontdekt de kleine Danny, die helderziend is en telepatische krachten bezit, dat er geesten in het hotel rondspoken. Deze kwaadwillende geesten zorgen ervoor dat Jack langzaam gek wordt en verandert in een gevaarlijke psychopaat.

Documentaire

Voorafgaand aan de voorstelling wordt de korte documentaire Work and Play: a short film about The Shining (2017) vertoond. Deze korte documentaire laat niet alleen nieuw materiaal zien, maar je ziet ook Lisa en Louise Burns (The Grady Twins), Kubrick’s dochter en andere crewleden aan het woord.

De voorstelling wordt vertoond op dinsdag 31 oktober om 20.30 uur. Tickets zijn voor € 8,50 te koop op www.pathe.nl/tilburg en bij de kassa van Pathé Tilburg. Parkeren kan met 50% korting in parkeergarage Heuvelpoort in het centrum van Tilburg.

In het kort

  • Datum: dinsdag 31 oktober 2017
  • Tijd: 20.30 – 23.00 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Entree: €8,50

Locatie

Reageer op dit bericht