Agenda

Life of Brian

Pathé Classics: Life of Brian – 40th Anniversary

Wanneer: 18 april 2019 van 20:00 tot 21:50 Waar: Pathé Entree: €8,50
Bestel tickets

Pathé Classics: Life of Brian – 40th Anniversary

18 april is de classic comedy Life of Brian terug om zijn 40e verjaardag te vieren! De release is om 20:00 uur te zien in Pathé Tilburg.

Verjaardag

Life of Brian komt voor zijn 40e verjaardag terug naar de bioscoop! In glorieuze kwaliteit, levert Monty Python een vernietigende, anarchistische satire van zowel religie als de Hollywood-weergave van alle Bijbelse dingen met hun 1979-film Life of Brian.

Life of brian

Zeer controversieel en verbannen in verschillende landen, wordt de film nu vaak gerangschikt als de grootste comedy aller tijden door tijdschriften en media over de hele wereld. Zoals Monty Python-lid Terry Gilliam zegt: “It rips bare and makes you laugh at the world we’ve created for ourselves.” Gevestigd in 33 A.D. Judea, waar geïrriteerde Romeinen proberen een bepaalde orde op te leggen, is het een tijd van chaos en verandering zonder een tekort aan messiassen en volgelingen die bereid zijn in hen te geloven. Centraal staat Brian Cohen, een aarzelende would-be messiah die oprijst als een resultaat van een reeks absurde omstandigheden.

In het kort

  • Tickets: €8,50
  • Wanneer: donderdag 18 april
  • Tijd: van 20:00 tot 21:50 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (zaal 3)

Locatie

Reageer op dit bericht