Agenda

Halloween horror show

Pathé Halloween Horror Show

Wanneer: 29 oktober 2017 van 00:00 tot 06:20 Waar: Pathé Entree: €25
Bestel tickets

Pathé Halloween Horror Show

Op zaterdag 28 oktober presenteert Mr. Horror voor de achtste keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon in Pathé Tilburg en diverse andere theaters door het hele land!

Op het programma staan vier huiveringwekkende nieuwe films, waarbij liefhebbers van ‘old school’ horror en suspense weer volop aan hun trekken komen. De films die op het programma staan tijdens de Halloween horror show: The Autopsy of Jane Doe, Jigsaw, Don’t Hang Up en It Stains the Sands Red.

 

THE AUTOPSY OF JANE DOE

Het lijk van een onbekende jonge vrouw wordt gevonden in een huis waar een familie is uitgemoord. Wie is zij? En waarom is haar lichaam zo goed geconserveerd?

JIGSAW

Jigsaw is terug! Of toch niet? De politie wordt geconfronteerd met een reeks sadistische moorden die het stempel lijkt te dragen van de legendarische moordenaar die al meer dan tien jaar dood is.

DON’T HANG UP

Sam en Brady zijn meesters van de prank call: ze bellen mensen midden in de nacht op, doen zich voor als iemand anders en proberen hun slachtoffers op de kast te jagen. Tot dit noodlottig uitpakt.

IT STAINS THE SANDS RED

Terwijl de wereld ten onder gaat aan een zombieplaag, loopt de auto van Nick en Molly vast in het zand van de woestijn bij Las Vegas. Nick wordt te grazen genomen door uitgerekend die ene hongerige zombie die net langskomt.

Locatie

Reageer op dit bericht