Agenda

Pathé

Pathé Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again in Pathé Tilburg

Wanneer: 18 juli 2018 van 19:00 tot 21:10 Waar: Pathé Entree: €14,50
Bestel tickets

Pathé Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again in Pathé Tilburg

Op 18 juli houdt Pathé de Ladies Night: ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ in de Pathé Tilburg. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigt Pathé je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

Ladies Night

Op deze dag is de voorpremière van de feel-good film Mamma Mia! Here We Go Again. Met een vrouwenavond bezorgt Pathé Tilburg vriendinnen een gezellig en onvergetelijk avondje uit. Je krijgt niet alleen een heerlijke romantische speelfilm te zien, maar wordt bovendien getrakteerd op een gratis glaasje bubbels, een hapje en drankje bij de film, een goodiebag met cadeautjes en kans op spectaculaire prijzen. En je vertrouwde bioscoop is voor één avond omgetoverd in de sfeer van de film.

Met deze versie van Mamma Mia keert de oude cast terug, met onder andere Oscarwinnares Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth, en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher.

Ladies Night

Evenement

Pathé Ladies Night is een van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Tilburg. De vertrouwde bioscoop vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, ook voortdurend met boeiende specials en events, zoals de concertregistraties van André Rieu en Muse: Drones World Tour.

Tickets

  • Tickets zijn te koop via de Pathé Ladies Night-pagina en aan de kassa van de bioscoop
  • Een ticket voor de Pathé Ladies Night kost €14,50 (regulier) of €20,50 (De Luxe)
  • De film wordt deze avond zesmaal getoond, kijk voor de tijden op de website van Pathé Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht