Agenda

hans zimmer

Pathé Music – Hans Zimmer Live in Prague

Wanneer: 23 oktober 2017 van 19:30 tot 22:15 Waar: Pathé Entree: €12,50
Bestel tickets

Pathé Music – Hans Zimmer Live in Prague

Op maandag 23 oktober kun je bij Pathé Tilburg terecht voor een speciale muziekspecial. Hans Zimmer Live in Prague staat namelijk op het programma. Als bezoeker beleef je het optreden alsof je vooraan staat, maar dan vanuit je gemakkelijke bioscoopstoel.

Hans Zimmer

Hans Zimmer is met gemak een van de meest bekende filmcomponisten van de moderne filmmuziek te noemen. De eerste grote film waar Zimmer de muziek voor schreef was de filmklassieker ‘Rain Man’, maar andere grote namen volgden. Zo heeft Zimmer de muziek geschreven voor onder andere ‘The Lion King’, ‘Gladiator’, de ‘Pirates of The Caribbean’-reeks, ‘Inception’ ’12 Years a Slave’ en laatst nog voor de filmhit ‘Dunkirk’. Niet alleen voor fans van filmmuziek, maar ook echte filmliefhebbers is dit een concert om niet te missen!

Hans Zimmer Live in Prague

Hans Zimmer’s veelgeprezen Europese tour strijkt neer in het uitverkochte O2 Arena in de Tsjechische hoofdstad, waar hij met 72 muzikanten, inclusief een compleet koor, symfonisch orkest en zijn zelfgekozen band, bestaande uit 21 personen.

Wees getuige van een ongelofelijke live show met muziek uit Hans Zimmer’s ongeëvenaarde carrière, versterkt door een meeslepende lichtshow en prijswinnende live audioproductie. Van Pirates of the Caribbean en The Lion King tot The Dark Knight en Inception, Hans Zimmer versterkte veel succesfilms muzikaal. Zo werkte hij met de geprezen regisseurs Ridley Scott, Michael Bay en Christopher Nolan (met wie hij recentelijk samenwerkte voor de film Dunkirk). Deze concertverfilming geeft fans van de films en zijn werk de beste stoelen om de muzikale meester aan het werk te zien, tijdens een baanbrekende show.

Exclusieve content: om de bezoeker een kijkje te geven in de man achter de filmmuziek van veel van Hollywood’s grootste blockbusters, vertonen we exclusief in de bioscoop een interview van 10 minuten met Hans Zimmer.

In het kort

  • Locatie: Pathé Tilburg
  • Prijs: €12,50
  • Datum: maandag 23 oktober

Locatie

Reageer op dit bericht