Agenda

premiere

Pathé Première – Thor: Ragnarok

Wanneer: 25 oktober 2017 van 20:30 tot 22:45 Waar: Pathé Entree: €14
Bestel tickets

Pathé Première – Thor: Ragnarok

Op woensdag 25 oktober gaat Thor: Ragnarok nationaal in première. Om deze feestelijke avond te vieren, ben je welkom bij Pathé Tilburg. Tijdens deze avond vindt ook de Thor Night plaats. Extra veel bezoekers die samen deze feestelijke dag kunnen gaan vieren. Een evenement om niet te missen!

Thor: Ragnarok

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Extra informatie: voorafgaand aan deze film wordt de ultrakorte animatiefilm Kort maar krachtig vertoond. Ga naar www.pathe.nl/ultrakort voor meer info.

Locatie

Reageer op dit bericht