Agenda

Beauty & The Beast

Pathé Rewind Festival: Beauty & The Beast

Wanneer: 20 maart 2019 van 20:30 tot 23:00 Waar: Pathé Entree: €10,-
Bestel tickets

Pathé Rewind Festival: Beauty & The Beast

Pathé Tilburg haalt van maandag 18 maart tot en met 31 maart een zevental grote blockbusterfilms van de afgelopen jaren terug naar het witte doek in het eerste Pathé Rewind festival. Een nieuw concept dat aansluit op de grote wens van veel filmliefhebbers om met enige regelmaat topfilms nog eens opnieuw te kunnen beleven in de bioscoop. Op woensdag 20 maart draait Beauty & The Beast.

Verhaal

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast met o.a. Emma Watson en Luke Evans.

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Tickets

Op woensdag 20 maart draait Beauty & The Beast tijdens het Rewind Festival. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Pathé. Normale tickets kosten €10. Kindertickets gelden tot en met 11 jaar en die kosten €7,50. De leeftijdskeuring van 12 jaar wordt strikt nageleefd. Als je jonger dan 12 bent mag je alleen binnen onder begeleiding van een volwassene.

Locatie

Reageer op dit bericht