Agenda

Pathé Oscarmaand

Vertoning van Poolse film Volta in Pathé Tilburg

Wanneer: 17 september 2017 van 16:30 tot 18:00 Waar: Pathé Entree: €10,50
Bestel tickets

Vertoning van Poolse film Volta in Pathé Tilburg

Op zondagmiddag 17 september gaat Pathé Tilburg voor de eerste keer een Poolse film vertonen op het witte doek. Naast de al bestaande Turkse en Bollywood voorstellingen, gaat nu ook een Poolse film vertoond worden om te kijken of dit publiek kan aantrekken. De film die gaat draaien heet Volta en is een Poolstalige comedy met Engelse ondertiteling.

Volta

Aga is een aantrekkelijke en slimme jonge vrouw. Haar relatie met Bruno, een intelligente advocaat en spindoctor die aan de presidentscampagne werkt, staat onder druk. Bruno had beloofd om Aga te helpen met haar eigen restaurant te beginnen, maar bedacht zich ineens. Dit zorgde ervoor dat Aga volledig afhankelijk was van Bruno, die haar een comfortabel leven geeft, terwijl hij heel het leven van Aga beheerst.  Aga’s ontmoeting met Viki zal hun leven veranderen. Vooral nadat Viki een oude schat in de muren van een oud herenhuis heeft gevonden.

Tickets

Tickets kosten € 10.50 per stuk en zijn te koop op www.pathe.nl/tilburg en bij de kassa van Pathé Tilburg, Pieter Vreedeplein 174. Parkeren kan met 50% korting in parkeergarage Heuvelpoort in het centrum van Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht