Agenda

Weg van jou

Voorpremière: Weg van Jou bij Pathé Tilburg

Wanneer: 13 oktober 2017 van 19:00 tot 20:40 Waar: Pathé Entree: €10,50
Bestel tickets

Voorpremière: Weg van Jou bij Pathé Tilburg

Voor de echte filmfans draait Pathé Tilburg regelmatig voorpremières. Tijdens de voorpremière kunnen bezoekers genieten van een volledige vertoning van een film, nog voor de officiële release. Op vrijdag 13 oktober staat Weg van Jou op het programma.

Weg van Jou

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro. Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) heel andere plannen met Evi heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. Waar? Juist, ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, want haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen.

Evi laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en haar twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives en Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei, of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

In het kort

  • Datum: vrijdag 13 oktober 2017
  • Tijd: 19.00 – 20.40 uur
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Entree: €10,50

Locatie

Reageer op dit bericht