Agenda

Peccadillo

Peccadillo in Cul De Sac Tilburg

Wanneer: 19 januari 2017 van 20:30 tot 23:30 Waar: Cul de Sac Entree: €5,-
Bestel tickets

Peccadillo in Cul De Sac Tilburg

Op donderdag 19 januari vindt de concerttour Peccadillo plaats in Cul De Sac Tilburg. Samen met Ziggy Splynt, Mexican Surf en The Super Soakers belooft dit een super leuke avond te worden!

Peccadillo

Cul de Sac, Hall of Fame en Poppodium 013 slaan de handen ineen voor splinternieuwe concertavonden vol talentvolle en veelbelovende acts uit de zuidelijke helft van Nederland. Van Utrecht tot Maastricht, van Nijmegen tot Middelburg. Time to rock Tilburg to greater heights!

Ziggy Splynt

Drie jonge gasten uit Utrecht die gefascineerd zijn door rauwheid, energie en harmonie. Ziggy Splynt maakt alternatieve rock met een pittig randje, soms neigend naar stonerrock. De sfeervolle zang, strakke riffs en knallende begeleiding doet al snel denken aan acts als Biffy Clyro, Queens of the Stone Age en zelfs een beetje Muse.

Mexican Surf

Vijf branieschoppers met een lichte obsessie voor nacho’s en tequila. Naast het serveren van piñata’s weten ze het publiek ook te laten kruipen van plezier. Gelikte surflijnen met een dosis fuzz en melodramatische teksten over gefaalde liefde’s en je onzekere toekomstbeeld. Genoeg reden voor participatie. Mexican Surf breekt de tent graag met je af.

The Super Soakers

Geïnspireerd door zeelucht, bier en vrouwen maken The Super Soakers opzwepende, dansbare garagepunk. Voorprogramma’s van King Gizzard, tekenen bij Lexicon Bookings en onder andere optredens op Incubate en Paaspop maken deze band onmisbaar voor de surf- en garagerock liefhebbers in Nederland!

Meer informatie

  • Locatie: Cul de Sac, Heuvel 48
  • Datum: donderdag 19 januari 2017
  • Tijd: van 20:30 uur tot 23:30 uur
  • Tickets: €5,- deze zijn te bestellen op de website van 013.

Locatie

Reageer op dit bericht