Agenda

jeroen latijnhouwers

Pers in Persoon in de LocHal: Jeroen Latijnhouwers

Wanneer: 29 mei 2019 van 17:00 tot 18:30 Waar: LocHal Entree: Gratis

Pers in Persoon in de LocHal: Jeroen Latijnhouwers

Nog voor de zomer vindt de eerste editie plaats van het programma ‘Pers in Persoon’ in de LocHal. Het is een vernieuwde vorm van het Perscafé vanuit Fontys Hogeschool Journalistiek, in samenwerking met de Bibliotheek. Op woensdag 29 mei om 17.00 uur is nieuwslezer en presentator Jeroen Latijnhouwers te gast. Het publiek krijgt een uniek kijkje achter de schermen van hoe een nieuwsredactie werkt en hoe publicaties en programma’s tot stand komen.

Jeroen Latijnhouwers (Berkel-Enschot) is alumnus van Fontys Journalistiek. Na zijn studie is hij uitgegroeid tot een van de bekendste radio en tv-anchors van Nederland. In zijn loopbaan heeft hij gewerkt bij onder andere Omroep Brabant, RTL Sport, RTL-nieuws en bij Omroep MAX met het programma ‘Hallo Nederland’. Momenteel is hij de nieuwslezer van de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica. Dat combineert hij met Radio 5 waar hij in het lunchprogramma van Bert Haandrikman een rubriek heeft: het MAX Vandaag-bulletin.

Interview

Het interview tijdens ‘Pers in Persoon’ wordt gedaan door 3e jaarsstudent Luuk de Vocht. Ook het publiek kan vragen stellen. Vanuit de zaal en via een livestream.

Toegang

Het programma is gratis te bezoeken en iedereen is welkom. Het interview start om 17.00 uur in de Kennismakerij op de 1e verdieping midden in het trappenlandschap van de LocHal. Na afloop is er gelegenheid om in het Stadscafé na te borrelen en te netwerken.

Locatie

Reageer op dit bericht