Agenda

peter buwalda

Peter Buwalda bij Gianotten Mutsaers

Wanneer: 10 maart 2019 van 14:00 tot 15:00 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Peter Buwalda bij Gianotten Mutsaers

We hebben er even op moeten wachten, maar hij komt er aan. De opvolger van Bonita Avenue, Otmar’s zonen, verschijnt 5 maart. Zondag 10 maart bezoekt Peter Buwalda Gianotten Mutsaers van 14.00 tot 15.00 uur in de Emmapassage in Tilburg voor een kort interview en een signeersessie.

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in.

Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm.

En zijn biografie:

Peter Buwalda debuteerde in 2010 met Bonita Avenue. Het boek werd genomineerd voor twaalf literaire prijzen, waarvan hij er vijf won. De roman voerde de bestsellerlijsten aan, verkocht meer dan 350.000 exemplaren en werd wereldwijd vertaald en bejubeld.

Het interview wordt afgenomen door de Joyce van der Horst en vindt plaats in de tijdelijke pop-up winkel van Gianotten Mutsaers. Deze bevindt zich in de Emmapassage recht tegenover de oude winkel.

In het kort

  • Locatie: Pop-up winkel tegenover de huidige winkel van Gianotten Mutsaers
  • Datum en tijd: zondag 10 maart van 14:00 uur tot 15:00 uur

 

Locatie

Reageer op dit bericht