Agenda

peter pannekoek

Peter Pannekoek in Theaters Tilburg

Wanneer: 22 februari 2019 Waar: Theaters Tilburg Entree: Uitverkocht

Peter Pannekoek in Theaters Tilburg

Komend theaterseizoen staat cabaretier Peter Pannekoek met zijn nieuwe voorstelling Later was alles beter in Theaters Tilburg. De vraag naar tickets voor deze voorstelling is groot. Een goede reden voor Peter Pannenkoek om er een tweede show aan toe te voegen. Deze vindt plaats op vrijdag februari 2019 in de schouwburg.

Peter Pannekoek

Peter Pannekoek, je kent ‘m wel. Van The Roast of Gordon en DWDD. Of uit het theater, want vorig seizoen stond hij in Tilburg voor een volle zaal met Zacht van Binnen. Later zal alles duidelijk worden: wat de bedoeling was en hoe het allemaal begon. Maar er is geen tijd te verliezen, want het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden. Dus nu is de tijd van monsters. Aldus Peter. Wat hij precies bedoelt? Dat merk je vanzelf!

Verkoopinformatie

De voorstellingen van Peter Pannekoek in Theaters Tilburg vinden plaats op 21 en 22 februari 2019. Het evenement is reeds uitverkocht.  Tickets vanaf €19,50 zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht