Agenda

pianodag

Pianodag in Theaters Tilburg: Matteo Myderwyk & Nightports

Wanneer: 30 maart 2019 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,-
Bestel tickets

Pianodag in Theaters Tilburg: Matteo Myderwyk & Nightports

Rond de 88e dag van het jaar, 88 keys World Piano Day. Op deze dagen eert Theaters Tilburg het veelzijdige instrument met twee pianoprogramma’s. Het optreden van pianist Matteo Myderwyk & Nightports vindt plaats op 30 maart. En een dubbelprogramma met jazzpianist Jeroen van Vliet en klassiek pianotalent Caspar Vos staat gepland op 31 maart.

Op zaterdag 30 maart is het de beurt aan de veelzijdige pianist Matteo Myderwyk & het Britse Nightports in de studio van Theaters Tilburg. Met drie vleugels en elektronica doet Nightports misschien nog wel het meeste denken aan Pianodag-oprichter Nils Frahm. De ster van de jonge Amsterdamse pianist en organist Matteo Myderwyk (Fontys Conservatorium Tilburg) is snel rijzende. De laatste jaren speelde hij op de grote podia van Nederland en is hij een graag geziene gast op festivals als Into The Great Wide Open. Zijn muziek beweegt zich tussen minimal, jazz en pop, met als grootste verwantschap componisten Nils Frahm en Steve Reich.

Tickets

Kaarten voor de eerste dag van pianodag zijn verkrijgbaar voor €19. De kaarten zijn te bestellen via de website van Theaters Tilburg, maar ook aan de balie of telefonisch kun je de kaarten bestellen.

Locatie

Reageer op dit bericht