Agenda

Pianodag

Pianodag in Theaters Tilburg: Jeroen van Vliet & Caspar Vos

Wanneer: 31 maart 2019 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,50
Bestel tickets

Pianodag in Theaters Tilburg: Jeroen van Vliet & Caspar Vos

Rond de 88e dag van het jaar, 88 keys World Piano Day. Op deze dagen eert Theaters Tilburg het veelzijdige instrument met twee pianoprogramma’s. Het optreden van pianist Matteo Myderwyk & Nightports vindt plaats op 30 maart. En een dubbelprogramma met jazzpianist Jeroen van Vliet en klassiek pianotalent Caspar Vos staat gepland op 31 maart.

Op zondag 31 maart maken de pianisten Jeroen van Vliet en Caspar Vos hun opwachting in een dubbelprogramma in de concertzaal tijdens pianodag. Jeroen van Vliet is de poëet onder de Nederlandse jazzpianisten en met grote regelmaat op de grote (jazz)podia te horen zoals het North Sea Jazz Festival. Hij levert kristalheldere muziek en is een meester in nuances. Voor hem op het podium het sympathieke, eigenzinnige klassieke pianotalent Caspar Vos. Op het programma staat o.a. werk van de onbekende Russische componist Nikolai Medtner. Hartstochtelijke en betoverend mooie muziek die doet denken aan romantici als Chopin en Schumann.

Tickets

Kaarten voor de tweede dag van pianodag zijn verkrijgbaar voor €19. De kaarten zijn te bestellen via de website van Theaters Tilburg, maar ook aan de balie of telefonisch kun je de kaarten bestellen.

Locatie

Reageer op dit bericht