Agenda

Ping Pong

Ping Pong Show in Poppodium 013

Wanneer: 27 maart 2020 van 21:00 tot 00:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €7,50
Bestel tickets

Ping Pong Show in Poppodium 013

Na een eerste spetterende editie, komt het giga ‘Rond de Tafel’ spektakel op vrijdag 27 maart terug naar de Mainstage van Poppodium 013!

Wat begon als ‘grap’, resulteerde in november 2019 tot een hilarisch evenement: de Ping Pong Show. In plaats van duizenden fans, werd de Main ditmaal gevuld met tafeltennistafels en kwamen 100+ fanatieke (en minder fanatieke) spelers bijeen voor een XL ‘Rond de Tafel’ spektakel. Dit alles onder het genot van een biertje, fijne muziek en wat snacks uit de frituur. Genoeg reden voor o.a Radio2 en het Brabants Dagblad om eens poolshoogte te komen nemen.

Op vrijdag 27 maart zetten ze de Ping Pong revolutie voort tijdens de tweede editie van de Ping Pong Show. Opnieuw worden scores bijgehouden en maak je kans op prachtige prijzen waaronder tickets voor een 013-show naar keuze, maar nog belangrijker: het gaat weer kei gezellig worden! Kortom, neem enkel je skills mee naar 013! Zij zorgen voor tafels, batjes en balletjes. En muziek ofcourse!

Tickets

Heb jij wel zin in een potje ping pong? Bestel dan gauw je kaarten via de website. De early bird kaarten zijn €7,50. De regular kaarten kosten een tientje.

Locatie

Reageer op dit bericht