Agenda

Piushaven AHOI

Piushaven AHOI: Water Open Dag

Wanneer: 27 mei 2018 van 11:00 tot 18:00 Waar: Tilburg te Water Entree: Gratis

Piushaven AHOI: Water Open Dag

Kom zondag tussen 11:00 uur en 18:00 uur naar de Piushaven AHOI Water Open dag in en om de Piushaven. Alles wat Tilburg als havenstad te bieden heeft presenteert zich: De Tilburgse museumhaven, Kanoclub Tilburg, surf- en supclub BBsurfers, rafters van Forward Motion, burgerroeivereniging TOR, studentenroeivereniging VIDAR, watersportvereniging TWV en ook alle vijf de boot-verhuurders die Tilburg inmiddels rijk is. 

Piushaven AHOI Water open dag

Kom ook kijken naar de historische gastschepen. Er zijn diverse vaarmogelijkheden en demonstraties, waaronder ook laad- en losactiviteiten. Verder zijn er rondleidingen en vaarten met gids. langs de natuur of langs de schepen van de museumhaven. Verdeeld over de haven vind je muziek en theater, voor elk wat wils: van singer-songwriter tot loungemuziek, van barbershop-koortje tot bigband… en van tangosalon tot schipperskoor!

Verder zijn er veel gezellige terrassen én ook een aantal ondernemers rondom de Piushaven houden Open Dag. Kinderen kunnen met een een ‘Piushavenpaspoortje’ deelnemen aan een uitgebreid kinderprogramma. Het paspoortje is gratis verkrijgbaar bij alle kinderactiviteiten, en tien stempels geeft recht op een leuke prijs! Check voor meer informatie de website.

Locatie

Reageer op dit bericht