Agenda

Piushaven Kunst en Klassiek Koningsdag in Tilburg

Piushaven Kunst en Klassiek

Wanneer: 27 april 2017 van 12:00 tot 17:00 Waar: Piushaven Entree: Gratis

Piushaven Kunst en Klassiek

Koningsdag is één van drukste dagen van het jaar, de koninklijke familie komt naar Tilburg! Een klinkend en onderscheidend initiatief van diverse Piushaven ondernemers, de bewoners verenigd in de stichting en Piushaven Levend Podium. Piushaven Kunst en Klassiek is in samenwerking met stichting KuBra.

Kunst en Klassiek

In het kader van Koningsdag wordt dit evenement iets anders van opzet. Maar de unieke sfeer van de Piushaven en de uitstraling van het water komen weer geweldig samen. Met onder anderen de klanken van bijzondere muziekstijlen, theater en de uitdaging van de kunst.

Het kunstplein is geopend van 13.00 tot 17.00 uur aan het water met circa 40 kramen. Voorafgaand aan de markt wordt een groot oranje-ontbijt verzorgd voor circa 1200 genodigden. Het ontbijt wordt verzorgd door de horecaondernemers van de Piushaven. Dit ontbijt is op Koningsdag van 10.00 tot 11.00 uur en kost slechts €5,- per persoon. Jij mag je hier ook voor aanmelden!

Op en rondom de vier podia zijn op het plein diverse muzikale- en theatrale optredens. Lees hier meer over bij “Piushaven viert Oranje

Aanmelden KuBra

Voor deze feestelijke dag mag je een kraam van 4×1 meter incl. tafel huren. De kostprijs van een kraam bedraagt €25.- incl. btw. Je krijgt twee consumptiebonnen per persoon. Een stoel kan je eventueel bijbestellen. Ophangsystemen en andere aankleding zelf meebrengen. Aan de balken van de kraam is ook een mogelijkheid werken te hangen.

Meld je je aan door het formulier in te vullen.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht