Agenda

Piushaven Lazy Lounge

Piushaven Lazy Lounge tijdens de Tilburgse kermis

Wanneer: 21 juli 2017 tot 30 juli 2017 Waar: Piushaven Entree: gratis

Piushaven Lazy Lounge tijdens de Tilburgse kermis

Wil je tijdens de Tilburgse kermis de drukte even ontvluchten en lekker tot rust komen? Dan moet je in de Piushaven zijn bij de zandstrandjes van Piushaven Lazy Lounge. Achterover leunen, ogen dicht en laat het loungen maar beginnen!

Piushaven Lazy Lounge

Van vrijdag 21 tot en met zondag 30 juli markeren twee verlichte kermispoorten het Piushaven Lazy Lounge-terrein. Er worden dan drie kleine zandstrandjes gerealiseerd: één voor Eethuis Twintig, één op de Kempenaarsplaats en één bij Doncurado. Het parkje tussen Bij Vermeer en Porto wordt getransformeerd in een gezellig kinderplein, en bij De Visserij kun je een potje beachvolleybal spelen.

Dit jaar wordt Piushaven meer bij de kermis betrokken, bijvoorbeeld door de kermisvlaggen die er te zien zijn. Daarnaast vindt er op woensdag 26 juli een heuse badeendenrace plaats. Maar verder blijft het rustig en gezellig vertoeven in de Piushaven tijdens de kermis. In gepaste lazy lounge-sfeer, in een strandstoel, bootje, waterfiets of op één van de vele terrassen.

Programma

  • 21 Juli vanaf 17.00 uur: Grootste en langste beach borrel van Tilburg. Van Burgemeester Jansen tot Villa Pastorie.
  • Zaterdag 22, zondag 23, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli vanaf 17.00 uur: Lazy Piushaven Barbecues. Met cocktails en live- en loungemuziek aan de kade en op de strandjes bij diverse horeca gelegenheden.
  • 23 juli van 12.00 uur tot 18.00 uur: Beach volleybal toernooi op het strandje voor De Visserij. Meer informatie en opgeven met een team via info@devisserij.nl
  • 26 juli van 16.00 uur tot 17.00 uur: Badeendenrace Tilburg voor het Ronald Mc Donald Huis. Meer informatie en een badeend of lot kopen zie www.badeendenracetilburg.nl
  • 30 juli van 12.00 uur tot 18.00 uur: Finale beach volley toernooi op het strandje voor De Visserij. Meer informatie en opgeven met een team via info@devisserij.nl
  • 30 juli tussen 22.00 uur en 22.30 uur: Kermisprocessie eindigt in de Piushaven met afsluitend vuurwerk.

Praktisch

  • Datum: vrijdag 21 – zondag 30 juli 2017
  • Locatie: De Piushaven
  • Handig om te weten: tijdens de weekenden en op de woensdag tijdens de kermis is de Piushaven tussen Burgemeester Jansen en Den Ophef is slechts beperkt verkeer mogelijk.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht