Agenda

piushaven sessies

Piushaven Sessies: singer-songwriters bij Eethuis Twintig

Wanneer: 1 juli 2018 Waar: Eethuis Twintig Entree: Gratis

Piushaven Sessies: singer-songwriters bij Eethuis Twintig

Iedere eerste zondag van de maand organiseert Eethuis Twintig in samenwerking met de Fontys de Piushaven Sessies. Tijdens deze edities krijgen twee talenten van de rockacademie een kans en podium om muzikaal talent te delen!

Deze editie de buurt aan: Sanne Rambags en Lisa van Nes.

Piushaven Sessies

Sanne Rambags

Singer-songwriter Sanne Rambags laat met haar warme stem poëtische teksten en melancholische klanken horen. “Mijn stem is mijn instrument. Ik heb me de afgelopen jaren steeds meer verdiept in hoe ik met mijn stem de muzikale schreeuw die ik in mijn hart voel naar buiten kan brengen”. Geïnspireerd wordt ze door zangeressen als Susanne Abbuehl, Joni Mitchell en Elina Duni. “Wat deze muzikanten kunnen, en waarin ze mij ongelooflijk raken, is het spelen met zo veel intentie. Dat is wat ik met mijn stem en muziek ook wil creëren: een muzikale conversatie, een ongelooflijk magische moment.”

Lisa van Nes

De jonge singer songwriter Lisa van Nes is er één om in de gaten te houden. En als je haar hoort, geloof je je oren meteen! Van de kleine liedjes waar haar stem soms even breekt, tot de stevige songs waar ze weet uit te halen met een vol geluid… ze weet je te grijpen en niet meer los te laten. Ze neemt haar publiek mee naar een plek waar de zon schijnt, het gras naar een nieuw seizoen ruikt en je lekker eten met fijne mensen deelt. Zo’n plek waar je gewoon thuis bent.

 

piushaven sessies

Locatie

Reageer op dit bericht