Agenda

piushaven sessies

Piushaven Sessies: singer-songwriters bij Eethuis Twintig

Wanneer: 6 mei 2018 Waar: Eethuis Twintig Entree: Gratis

Piushaven Sessies: singer-songwriters bij Eethuis Twintig

Iedere eerste zondag van de maand organiseert Eethuis Twintig in samenwerking met de Fontys de Piushaven Sessies. Tijdens deze edities krijgen twee talenten van de rockacademie een kans en podium om muzikaal talent te delen!

Deze editie de buurt aan Tim Koehoorn en Eefje Wevers.

Piushaven Sessies

Tim Koehoorn

“In het echt ben ik leuker, ik ben leuker in het echt.’ De Nederlandstalige songs van Tim Koehoorn blijven lekker hangen. Deze jonge singer-songwriter is een echte beroepskwibus die qua stijl doet denken aan Spinvis. Hij serveert een potpourri van pop uit de jaren tachtig en negentig. Scherpzinnige hersenkronkels en geremd sentiment. De grote vragen des levens worden niet beantwoord, maar de liedjes zijn gemeen en gemeend.

Eefje Wevers 

Het is zaterdag, twee uur ‘s nachts. Op straat is het bijna helemaal stil, behalve de zachte klanken uit een openstaand zolderraam om de hoek. Inspiratie komt in het donker, en heeft geen troostende woorden of zachte handen.
Eefje Wevers is wispelturig, emotioneel en bovenal eerlijk. Ze brouwt een sterke cocktail van indie rock, blues, shoegaze en flink wat alcohol ggerelateerde avonturen. Haar eerste EP (uitgebracht als alter ego Ivy Nox) kwam begin 2016 uit. Black and Blues gaat over de lust en liefde die te vinden is in fluorescente badkamers en in roze neon verlichte steegjes. Over je thuis vinden in het donkerste uur van de nacht en wegrennen als de zon opkomt.

Al snel na de release spookten nieuwe ideeën door Eefjes hoofd, dus er zat niets anders op dan terug de studio in te duiken. Deze eigenwijze dromer heeft nog veel te vertellen…

piushaven sessies

Locatie

Reageer op dit bericht