Agenda

planet fhk

Planet FHK bij Hall of Fame

Wanneer: 21 juni 2018 Waar: Hall of Fame

Planet FHK bij Hall of Fame

Donderdag 21 juni vindt in de Hall Of Fame het allereerste, algemene eindfeest plaats voor alle studenten en docenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) in Tilburg. Extra bijzonder is dat het evenement georganiseerd wordt door studenten van zusteropleiding Fontys Academy for Creative Industries, als onderdeel van hun minor Dance Industry. De dj/producers van FHK’s Rockacademie (opleiding Electronic Music Production treden er op. Met elf dj’s en randprogrammering van andere FHK-opleidingen wordt dit door de samenwerking van alle opleidingen FHK’s grootste eindfeest ooit.

Planet FHK

Planet FHK, zoals het evenement zal heten, moet ruimte bieden aan alle disciplines binnen de FHK om hun talenten te kunnen laten zien, en in het bijzonder de EMP studenten. Zij zullen de gehele muzikale line-up vullen van de avond. Vanaf 10 uur zullen de deuren open gaan en kunnen alle studenten en docenten van de FHK hun eigen planeet voor een avond betreden in de Hall of Fame te Tilburg. Tot 4 uur ’s nachts kunnen zij in drie verschillende zalen op ontdekkingsreis gaan door de jungle, de onderwaterwereld en de ruimte. De onderwaterwereld-stage zal ook vormgegeven worden als een revolutionaire silent disco.Een podium waar de bezoekers alleen d.m.v koptelefoons de muziek die wordt gedraaid kunnen horen. Het feest vindt plaats in drie zalen van the Hall of Fame in Tilburg.

Samenwerking is naast talent-ontdekking de grootste waarden waar dit feest aan hangt. Verder is het voor de studenten ook het laatste eindfeest voor ze de zomervakantie ingaan en dus hun klasgenoten wellicht even niet zien.

Locatie

Reageer op dit bericht