Agenda

Plantage B

Plantage B 3e kerstdag special in Club Smederij

Wanneer: 27 december 2018 van 22:30 tot 04:00 Waar: Club Smederij Entree: €8,50
Bestel tickets

Plantage B 3e kerstdag special in Club Smederij

Donderdag 27 december, op derde kerstdag, is het tijd om alle kerst vieringen met familie van de dagen ervoor even helemaal los te laten: deze avond namelijk geen formele kerst bedoeling met culinair eten maar juist met je allerbeste vrienden aan lange, gezellige biertafels genieten van onbeperkt friet, snacks & house! 

Na 2 uur stoppen we met eten, worden de tafels uit de club gehaald, en is het tijd om alle aangekomen kerstkilo’s er direct weer af te partyen.

Line up

  • Samuel Deep
  • Anil Aras
  • Aurelius

Aansluiten vanaf de party kan natuurlijk ook en geloof ze, die wordt minimaal even legendarisch als het diner: ze bouwen Club Smederij namelijk om tot een magische kerst plantage met een overvloed aan planten, klimop, ander groen, house en natuurlijk een gigantische dosis liefde!

Omdat kerstmis toch een beetje voor eenheid en verbroedering staat laten we dit ook lekker terugkomen in de ticketprijzen: Groepen krijgen sowieso het Early Bird voordeel én bij een tafelticket voor het diner krijg je ook nog eens een heerlijke fles prosecco van ons.

Menu

Onbeperkt friet, frikandellen, kroketten, bamischijven, nasischijven, gehaktstaven, kipnuggets, kipcorns, kaassoufflés, mexicano’s, viandellen, goulashkroketten, Duitse curryworsten, groentekroketten, satékroketten, ham-kaas soufflés. Snacks met of zonder gebakken broodjes te bestellen.

Sauzen: Mayonaise, Curry, Tomatenketchup, Joppiesaus, Satésaus, Piccalilly, Mosterd, Tartaarsaus, Andalousesaus, Samuraisaus, Speciaal met Uitjes, Pikante Sriracha, Zoete Chilisaus, Vlaamse Mayonaise en Appelmoes.

Locatie

Reageer op dit bericht