Agenda

poëzieweek 2018

Poerty en Musica bij de Bibliotheek Tilburg Centrum

Wanneer: 27 januari 2018 van 14:00 tot 15:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

Poerty en Musica bij de Bibliotheek Tilburg Centrum

De Poëzieweek 2018 vindt plaats van 25 tot en met 31 januari 2018 met als thema ‘theater’. Bij de Bibliotheek Tilburg Centrum kun je op zaterdag 27 januari om 14.00 uur genieten van een stukje theater tijdens ‘Poetry and Musica’, het gloednieuwe programma van dichter, woordkunstenaar en singer-songwriter Vincent Corjanus. En kinderen zijn die dag welkom om deel te nemen aan een poëzie workshop.

Poetry and Musica

‘Poetry and Musica’ is het gloednieuwe programma van dichter, woordkunstenaar en singer-songwriter Vincent Corjanus. In het programma staat zijn vijfde dichtbundel ‘Regenboogbloemen’ centraal, een bundel waarin alle kleuren van het palet worden omgezet in poëzie. In een wereld waarin negativiteit vaak de overhand neemt, stelt Corjanus de universele liefde centraal. Liefde voor familie, liefde voor vrienden maar bovenal liefde voor het leven. Naast het voordragen van gedichten speelt de jonge dichter een aantal liedjes op zijn gitaar zoals zijn meest recente single ‘Dromen Schilderen’.

Poëzie workshop

Kinderen zijn op zaterdag 27 januari om 14.00 uur van harte welkom voor een poëzie workshop waarbij ze gaan dichten en een poster gaan maken van hun gedicht met gebruik van handlettering.

Beide activiteiten zijn vrij toegankelijk en aanmelden vooraf is niet nodig.

Locatie

Reageer op dit bericht