Agenda

Pop Up Cinema Zomerfilm: Destination Istanbul

Wanneer: 12 juli 2018 van 20:30 tot 23:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Gratis
Bestel tickets

Pop Up Cinema Zomerfilm: Destination Istanbul

Ga mee op reis deze zomer en ontdek de meest uiteenlopende locaties, soms door de ogen van onverwachte hoofdpersonen. Dat alles chillend op een dekentje in de tuin van de NWE Vorst. Kom genieten van heerlijke zomerfilms! We verklappen de titels niet, maar wie slim is komt er vanzelf achter.

Reis mee naar Istanbul en bekijk de stad door de ogen van vierpotige harige wezentjes. Soms laag bij de grond of vanaf grote hoogte richt de blik zich op de stad. Al duizenden jaren wandelen de beesten in en uit de levens van mensen. Zij zijn het die de stad zo kleurrijk maken. Zwervend door de straten, overal en nergens thuis. De katten van Istanbul leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen. Ze kiezen deze mensen zelf uit om hen te adopteren. In Istanbul zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven.

Tuin en bar zijn open vanaf 20:30 uur. De film start zodra het donker wordt. Indicatie 22:15 uur. De filmvertoning gaat altijd door, bij slecht weer verhuist iedereen naar binnen.

Locatie

Reageer op dit bericht